Stomazorg

Bij Thuisverpleging Hageland begrijpen we dat stomazorg een belangrijk onderdeel is van het dagelijks leven voor mensen met een stoma. Daarom bieden wij een gespecialiseerde stomazorgservice aan huis, zodat u in uw vertrouwde omgeving de beste zorg kunt ontvangen.

Met onze stomazorgservice aan huis kunt u de zorgen en stress van het reizen naar een medisch centrum vermijden. Onze verpleegkundigen komen bij u thuis om de nodige zorg te bieden op een moment dat voor u het beste uitkomt. We zorgen voor een hygiënische omgeving en werken volgens strikte protocollen om de beste kwaliteit van zorg te garanderen.

Bij Thuisverpleging Hageland zorgen we voor een persoonlijke aanpak. Onze verpleegkundigen werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen. We begeleiden u bij het aanleren van de juiste technieken voor het reinigen van de stoma, het verwisselen van de stomazakjes en het hanteren van eventuele complicaties.

Daarnaast bieden we ook advies en educatie aan over voeding, huidverzorging en het omgaan met mogelijke psychosociale aspecten die gepaard kunnen gaan met het hebben van een stoma. We begrijpen dat stomazorg meer is dan alleen fysieke verzorging, het gaat ook om het ondersteunen van uw welzijn en levenskwaliteit.

Onze toegewijde en ervaren verpleegkundigen zijn getraind in het verzorgen en begeleiden van stomapatiënten. Of u nu een colostoma, ileostoma of urostoma heeft, ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het beheer en de verzorging van uw stoma.

Bij Thuisverpleging Hageland begrijpen we dat stomazorg een gevoelig en persoonlijk onderwerp is. Daarom staat respect, privacy en vertrouwen bij ons centraal. We zijn er om naar u te luisteren, uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij elke stap van uw stomazorgproces.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze stomazorgservice aan huis u kan helpen bij het beheer van uw stoma. Bij Thuisverpleging Hageland streven we ernaar om u de beste zorg en ondersteuning te bieden, zodat u met vertrouwen en gemak kunt leven met uw stoma.

Nood aan Thuisverpleging?

Contacteer ons